Семинар HACCP в Одессе

Семінар "Система HACCP на підприємствах харчової промисловості. Особливості впровадження. Програми-передумови. Розробка Плану HACCP"

Опубликовано: 31 Июль 2019
Просмотров: 323
семинар HACCP семінар

ШАНОВНІ ПАРТНЕРИ!

Запрошуємо вас прийняти участь у семінарі-практикумі за темою:

«Система HACCP на підприємствах харчової промисловості.
Особливості впровадження. Програми-передумови.
Розробка Плану HACCP»





Вартість семінару складатиме 2400 грн. (з ПДВ)
Дата проведення: 19 вересня 2019 р., реєстрація з 9:00 до 10:00, початок о 10:00
Місце проведення: м. Одеса, вул. Ковальська 13, 4 поверх, актова зала
Доповідач: Литвиненко Т. В., аудитор

На семінарі-практикумі будуть розглянуті наступні питання:

  • особливості впровадження та функціонування Системи HACCP;
  • законодавчі вимоги щодо програм-передумов;
  • методологія аналізу небезпечних чинників;
  • складання Плану HACCP;
  • виконання практично-тренувальних завдань.

По закінченню семінару учасники отримають свідоцтва.
Більше дізнатись про семінар: тел. (048) 726-79-78, (048) 49-61-95
Подати заявку на участь: e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або факс (048) 715-00-95

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ

Напишіть нам
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Отримайте відповіді на Ваші запитання від одного з працівників нашої служби підтримки клієнтів, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства та його відділів.